IGO-s Gps rendszerre hol tudok letölteni narrátor hangokat?
Annyi jó narrátor hangot hallottam (cigány vajda, fekete pákó, erdélyi), de nem találom sehol, hogy hol lehetne letölteni.
Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm!! :)
katamandos-tól üzenet se jött :(
különben már letöltöttem volna
Üdv.
Semmi közöm hozzá, de kelletlen is olvasom, hogy mit szenvedtek azzal az igo hanggal meg a PM-kel.
Nem lehet esetleg ide kirakni a linket ? Akkor nem kell PM-ekkel szenvedni.
(És esetleg más is letöltheti, ha akarja)
További sok sikert.
Üdv.
Először itt próbáltam megadni, de mint általában az ilyen linkeknél, ezt az üzenetet kaptam:
"Válaszodban egy olyan linket próbáltál elhelyezni, amely esetleg sértheti harmadik fél szerzői jogait, így nem tudjuk azt megjeleníteni a honlapunkon."
Ezért küldtem PM-ben. Lehetne ugyan trükközni a linkkel, de mivel egy olyan hozzászólás sincs, hogy "ez engem is érdekelne", így nem tartottam fontosnak a trükközést.
Szia.
Igen én is találkoztam már ilyennel, de erre is mint más mindenre van kerülő módszer.
Teszel bele plusz karaktereket és odairod, hogy azok eltávolitandóak a linkből, pl.: a pontokat bezárójelezed : data(.)hu esetében ha jól rémlik elég elhagyni csak a http:// és onnantól kezdve már megis jeleniti, igaz nem linként, de használható pl : http:// www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5179769-jakso-lacis-gps-hangot-hol-lehet-le-tolteni
Sok sikert.
Üdv.
Két dolgot állapitanék meg :
1. A kérdező nem is kaphatta meg a Pm-met, mivel nagy valószinűség szerint két nikje van (a GYK nem irja a kommentjei fölé, hogy a "A kérdező kommentje:" amit általában odair, legalábbis más esetben igen, lehet hogy ezt le lehet tiltani, de ezt nem tudom és nem is lenne semmi értelme).
2. Szerinted ezt a topikot 3 emberen kivűl ki olvassa még ?
Mert nekem az a véleményem, hogy más nem nagyon.
Tehát az olyan beirásokat, hogy "igen ez engem is érdekel", "oszd meg a linket" ne is nagyon várd. Rád van bizva, hogy megosztod vagy sem.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!