Lakod Dezső kérdése:
Counter Strike 1.6 Laggolás?
Figyelt kérdés
Hali ! Az a tapasztalatom, hogy egyik nap játszottam egy szerveren, és bannoltak ( steames accom van,nem szokásom csalni), tudjátok az a szokásos : belövöd az admint és desit ad. Na nálam az volt hogy kibannoltak, akármilyen szerverre akartam vel menni, aztírta hogy connection timed out to server, vagy hasonló, azt megoldottam, neten utánnanéztem, és egy parancsot kellett beírni consoleba, viszont amikor lövök, akkor laggolok, egyébként csak néha, a gép erős, nem az a problem, általában a pingem 40-60 között ugrál, most felmegy bőven 100 fölé, de csak ha lövök, nem tudja valaki mi a gond ?2014. aug. 4. 15:40
1/1 anonim válasza:
szerintem tudok pár dolgot segiteni kedves Steamos barátom... privátba esetleg vagypedig Skypeon vagy Teamspeake3 on megbeszéljük és segitek nem garantálom de megprobáljuk és lehet menni fog de 1 kérdésem is van... mi értelme a non steameseket szidni hogy NS kutyák meg minden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!