Kb hány darab counter strike source szerver futhatna gépemen egyidejűleg laggolás nélkül?
net: 120/ 10 Mbites (upc)
gép konfig:
alaplap: ASROCK sAM3 M3A770DE alaplap
processzor: AMD Phenom II X4 925 processzor box AM3 2.8GHz
vga: GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5 PCIE
memória: KINGMAX Memória DDR3 2GB 1333MHz
hdd: 500 GB Samsung HDD SATA 7200 rpm 16MB
táp: Chieftec CTG50080PB tápegység
dvd író: SONY SATA AD-5240S Fekete DVD-író
ház: Chieftec midi ház fekete DF01B
+ 2db 12 cm-es ház hűtő.
karácsonykor lesz még benne +2gbram.
Szóval ha úgy döntenék hogy csinálok egy kis játék hostingot, akkor kb hány darab counter strike source szervert futtathatnék egyidejűleg laggolás nélkül? (tudom nehéz megsaccolni, de még is kb mennyit ?
1-2 maximum.
Az a 10 mega nem sok le 120 és az kit érdekel illetve ez sima pc ami nem való szervernek. Hidd el ha beleszámolod ,hogy egy év mulva kidobod a configot akkor máris megéri bérelni. A szervereknél direkt ezen van a hangsúly, vga nem kell hiszen a szerverekben álltalában 8 mb-os van. Ha néha játszotok nyugodtam de ha 24/7 akk vegél egyet . +2gb ram is csak akkor kell ha x64-es ost használsz.
az eddigi válaszolók nagyon nincsenek benne a témában régen gyakran csináltam netes szerókat
alap kérdés az h hány playersel számoljunk/szeró
sztem nemhiszem h összefog jönni ez a szerver dolog
clans.hu -n 1200 forintért kapsz egy folyamatos 12 slotos szerót ami a dataplexből kapja a netet és ott szinte soha nincs áramszünet + gigabyte net szal ha vevőket akarsz akk még ez alá az ár alá kell menned
ja és még ők adóznak is. nemtudom mennyire ellenőrzik az ilyet ,de ha magyaroknak árulod a szeród akk bármelyik nap kopoghat az adóhatóság ha külföldinek akk + nagyba növekszik a ping
nekem is ugyanilyen netem van nagyon megbízhatlan tipp részemről 40players csak a net miatt persze ez csúcsidőre vonatkozik
meg akk tényleg csak szervergépként használhatod ilyenről h kicsomagolás meg utorrent + hasonlók ne is gondolj mert mindenki laggolni fog
nekem a cod4es szeróm 4 playersnél 60 mega ramot és 4% procit vitt el 0 playersnél meg nemhasználta a procit
végülis jó ötlet amit szeretnél csak kérdés hol találsz vásárlókat olcsóbban kell adnod mint a többiek. profi weblapot kell csinálnod h megmutasd nemvagy kezdő. asszem ennyi
Minimum 4et elbír.
Akár többet is, ha rendesen beállítod őket. De próbáld ki inkább... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!