Win 98 vs 2000 vs xp vs vista vs 7 vs 8 vs 8.1. Melyik a legjobb?
Szerintem mind fantasztikusan jó, én jelen pillanatban virtuális gépeken futtatom ezeknek egy részét... :-)
A Win3.1 azért volt jó, mert érdekes volt a DOS felület után egy grafikusat látni... ...bár akkor is többet voltam DOS-ban, nos annál jobb rendszer nincs is, najó a Linux egy kicsit megközelíti... :-)
A Windows 95 (OSR2) azért volt jó, mert nem szarozott a sok reklámmal, hanem gyorsan felment, és eléggé megbizható is volt.
A Windows 98 (SE) az meg azért volt jó, mert sok olyan hardware-t felismert kapásból, amit a Win95 nem, vagy csak nehezebben... ...sok hivatalban azt használták még jóval 2000 után is... ...én nem...
A Windows ME (Millennium), amelyre Win95 után váltottam, azért volt jó, mert nekem pl kezelte az akkori TV tuneres ATi kártyámat úgy, hogy a desktopon ment a TV, miközben dolgoztam... :-) ...persze akkor már volt a gépemen Linux is...
A Windows XP azért volt jó, mert valami olyan változást hozott, mint a Win3.1 után a Win95... ...lásd sokan mind a mai napig nem tudtak leszokni róla, nekem különösen tetszett a WinXP 64 bites változata, ami csak angol nyelven jelent meg, szuper volt! Sok program készült rá!
A Windows VISTA azért volt jó, mert kezelte az összes új hardware-emet, amikor éppen gépet cseréltem, persze akkor még futott a gépen egy 32 bites XP, egy 64 bites XP és a 32 illetve a 64 bites VISTA, jaa és mindemellett a Debian 64 bites változata... :-) ...bár szegény VISTA-t sokan nem szerették, én nyilván azért imádtam! :-)
A Windows 8.0 azért volt jó, mert érdekes volt a csempefala, bár ez sokaknak unszimpatikus volt, nehezükre esett kattintani egy csempére azért, hogy az asztalra kerüljenek... :-) ...viszonylag elég gyorsan felmegy a gépekre és szinte mindent felismer!
A Windows 8.1 azért volt jó, amiért a VISTA is a maga idejében, hiszen megint új gépet vettem és a modern cuccokat tökéletesen felismerte, mint ahogyan a 2BD lemezes Debian sem sokat szarozott... :-)
A Windows 9 meg azért lesz jó, mert...
Nade majd meglátjuk! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!