Miért nem tudom elérni a szerveremet külső gépről? Bővebben lent!
Már egy éve szeretnék szervert,de nem tudom miért van az hogy az ip címemet soha nem látja a külső gép (igen a külső ip-m adtam meg port meg van nyitva a routerben,tűzfal ki van kapcsolva).A külső gép pingelni se tudja a külső ip-m de erre nem tudtam rá jönni hogy miért.
Két internetem van:
1.:Vodafone mobil internet
2.Mezei Vill Link: [link]
A 2 gép van amiről mennének a szerverek de egyik nek se jó ez az ip cucc, szóval egy metin2 szervert és egy web szerver szeretnék egy gépen (4gb memóriát kaptak összese)
és egy minecraft szerver menne a 2. gépen (3gb ot kapott a szeró)és a routerben a portokat meg nyitottam, de akkor sem ment, tűzfal off akkor se de már teljesen fel adtam hogy valaha is üzemeltetni fogom ezeket a szerókat.
---------------------------------------
A válaszokat előre köszönöm!
Aki segít megoldani az kap rangot!!!
Ha nem értesz valamit akkor kérdezz!!!
---------------------------------------
Csak a rangért csinálom!!!
Szóval: Router pontos típusa? Pontos beállításai? (mi van nyitva, hogyan, milyen szabályok szerint, stb.)
G.
Kösz az ilyen gyors választ.
Router pontos típusa? :
Szóval van egy tplink WR841N Routerem.
A vodafonos netet egy samsung galaxy s2 ossza.
1 80 80 192.168.1.100 TCP Enabled
A többit nem irom le mert Hosszú nagyon
WAN
MAC Address: A0-F3-C1-C1-0D-4D
IP Address: 192.168.**0.11 Dynamic IP
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway :192.168.**0.1
DNS Server: 192.168.***.254 , 0.0.0.0
Csak jelenleg a mezei vill karban tartást végez és ezek az ip-k de nem ezek szoktal lenni de lényegtelen remélem meg tudtad amit akartál de sztem jelölj be skypon: kugama@freemail.hu (Microsoft fiók os).
-------------------------------------
A válaszokat előre köszönöm!
Aki segít megoldani az kap rangot!!!
Ha nem értesz valamit akkor kérdezz!!!
--------------------------------------
Nem Skype-olok.
Kezdjük a webszerverrel!
Nyomd be a szervert az azt futtató gépen (elvileg annak kell a .100 végű IP címen lennie)
Írd le nekem (akár privátban) a külső IP címed.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!