Xp menne rajta, ha előtelepitett vistás a laptopom?
Semmi baja a vistának. Nekem évekig volt Windows Vista Ultimate X64 és sosem volt lassú. Nem tudom mit csináltok rosszul, de biztos hogy nem a vista az oka ha lassú a gép.
Én a helyedben nem tennék fel Xp-t a laptopomra. A laptop legrosszabb esetben is gondolom nem régebbi mint egy év. Az XP-t meg 2001-ben csinálták. Nagyon régi még ha azóta ki is jött pár javítócsomag.
Ha nekem nem hiszel kérdezd meg a szervízt vagy egy informatikust. (Aki tud e-mailt küldeni meg fogadni esetleg játszani a W.O.W-al az még nem informatikus).
Ha mindenképpen ragaszkodsz ahhoz hol ne legyen vista akkor leglalább windows 7-et tegyél fel de semmiképpen sem XP-t.
Nekem nagyon erös gépem van.Proci QuadCore AMD Phenom II X4 940.,4 gb. 1066-os xtreme dark ram,ATI 4870 kártya.Es a 64 bites Vistát 1 napig türtem meg.Az a rendszer egy kalap szar.Semmi játék nem fut alatta!!Ilyen configgal szaggat a játék??Ugyan már....Win 7-et használj.Az xp elavult,a vistát meg hanyagold,mert szar.A win 7 mindent fel fog szinte ismerni a gepeden.Csak jó verziót tegyel fel.
Ha nem ismer valamit fel benne,a Fujitsu honlapon megvan minden driver.Download.12 éve gépekkel foglalkozom.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!