A laptopom képernyője 3/4részben elment mitől lehet?
Figyelt kérdés
Kb. 10cm-ig minden bejön rajta, utána pedig csak függőleges csíkok.Mennek rajta a dolgok (pl. asztalon hiába csak a negyede jelenik meg a "rossz rész" alatt lévő dolgokat is el tudom indítani tabulátorral meg kurzorral.)
Tegnap történt délután filmet néztem rajta utána be akartam kapcsolni és már így jelent meg. Pedig biztos hogy nem érte semmilyen fizikai hatás!
Szerintetek mi romlott el?
2011. nov. 22. 18:17
1/2 anonim válasza:
Nem lett pl közelröl vakuval lefényképezve? nekem ugy romlott el hogy fel akartam rakni vaterára és ahogy levakuztam puff nagy feketeség, vagy esetleg valami nem folyt rá, ment bele por?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de biztos nem érték ilyen hatások! Páran azt mondták, hogy a képernyőkijelző kártya (ha van ilyen) halt meg.
Még érvényes a garancia, remélem megjavítják.
2011. nov. 23. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!