Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sötét a laptopom képernyője,...

Sötét a laptopom képernyője, mikor bekapcsolom, mi baja lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap este kikapcsoltam, és még semmi baja nem volt,ma pedig bekapcsoltam és a képernyő sötét maradt. Minden klappol, hallani, hogy betölt, egyszerűen a képernyő nuku.

Valami vírust szedhetett össze, vagy valami más baja lehet?

Előre is köszi a válaszokat

2011. szept. 27. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy videokártya vezérlő adta meg magát, vagy az a kis szalagkábel szerűség ami összeköti a gépet és a képernyőt, ami általában azokon a zsanérszerűségekben van ahol kihajtod a laptopod tetejét. Ez egy elég gyakori probléma szokott lenni, legtöbb gépen ez cserélhető persze meg kell fizetni az árát. De az is elképzelhető hogy csak kilazult valami, próbáld óvatosan fel le nyitogatni esetleg kicsit mozgatni, ha úgysem oké akkor nagyobb gáz van. Egyébként megjelenik valamelyik pillanatba valami a képen vagy ha betölt a windows és utána tűnik el? Vagy ha bekapcsolod és elején a fehér betűs rész meg a win betöltésig vannak valamik? Nagyon bővebben nem fejtetted ki. Ha totál sötét semmi kép akkor az a baja amit felsorolhattam, javaslom vidd szerelőhöz.
2011. szept. 27. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
b*zd a falhoz, attól majd megjavul :D
2011. szept. 27. 10:45
 3/4 A kérdező kommentje:
1x volt már ilyen, hogy működés közben egyszercsak fogta magát, elsötétült, majd kb. 1 fél óra múlva fogta magát, és mintha mi sem történt volna. Aszittem most is ilyen baja van. 2 és fél éves. Ja, és igen, semmit sem ír ki, totál sötét marad.
2011. szept. 27. 10:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja és kb. mennyibe fáj egy ilyen videokártya vezérlő csere?
2011. szept. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!