Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A D meghajtóm használhatatlan...

A D meghajtóm használhatatlan lenne?

Figyelt kérdés

A számítógépemen Windows 7 operációs rendszer található. A C meghajtómon összesen csak 49,9 GB hely van, a D meghajtómon 415 GB. Fel szeretnék egy játékot telepíteni a gépemre, de ugye a C-n nincs hely, és akárhányszor beállítanám, hogy tegye rá a D meghajtóra, azt írja ki, hogy " A választott könyvtárba nem lehet telepíteni, mert a rendszer instabillá válhat." . Próbálkoztam egy külső winchesterrel is, de a helyzet ugyanez volt. Nem igazán konyítok az efféle informatikai dolgokhoz, próbálkoztam internet segítségével megoldani a fennálló problémát, persze sikertelenül. Mit tehetnék, hogy a D meghajtóm is használhassam?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 1. 23:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Kapcsold ki a felhasználói fiókok felügyeletét és/vagy futtasd rendszergazdaként az alkalmazást, amit a D-re szeretnél telepíteni.

Ennél többet sajnos én se tudok mondani, de biztos, hogy valami ilyen jogosultság probléma lesz.

2014. aug. 1. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!