Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha töröltem a csatolmányt...

Ha töröltem a csatolmányt outlookbanomban, továbbra is meg tudja nézni az, akinek küldtem?

Figyelt kérdés
Küldtem egy e-mailt egy csatolmánnyal. De már nme szeretném, hogy az a csatolmány elérhető legyen, mit tehetek?

2014. júl. 30. 12:01
 1/4 Lajos54 ***** válasza:
Ha a címzett már megnyitotta, akkor nem tehetsz semmit, az már nála, az ő gépén van. Nálad hiába törlöd, utólag, azzal nem méssz semmire.
2014. júl. 30. 12:36
 2/4 Német_Tibor ***** válasza:
Ha a weblapodról linkelted be, akkor onnan még tudod törölni, de szerintem tényleg csatoltad, így nem nem tudsz semmit csinálni.
2014. júl. 31. 08:21
 3/4 A kérdező kommentje:
:( számítógépről csatoltam. Azt tudom, hogy nem mentette le. HA törlöm a gépről, akkor sem változik semmi,ugye?
2014. júl. 31. 17:24
 4/4 Lajos54 ***** válasza:

Persze, hogy nem. Akkor csak a te gépedről tűnik el, a címzett gépén ugyanúgy megmarad, hiszen már megkapta.

Olyan ez, mintha egy képeslapot küldtél volna. Hiába dobod el a tollat, amivel írtad, a képeslapon ott marad a szöveg.

2014. aug. 1. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!