Milyen egy Minecraft faction szerver?
Figyelt kérdés
Készülök megnyitni egy nagy minecraft szervert. Az alapkoncepció nem volt tisztázva a csapatban, ezért egy szavás keretén belül döntött a közönség. 200 válasz jött, aminek az 50%-a faction szervert akart. Ez elég nagy arány, úgyhogy faction szerver lesz.
Az egyetlen gond, hogy nem tudom h milyen egy faction szerver. Ebben kérném a segitségeteket. Kéne tudni, hogy mihez is fogok pluginokat irni. :D Tudom, hogy valami pvp szerüség, de én eddig csak survival szerókon játszottam. Pedig még béta 1.2-nél megvettem a mincraftot. A másféle szerverek kimaradtak mégis az életembõl. :)
Épp ezért minden választ köszönök.
2014. júl. 29. 23:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!