Kekslime kérdése:
Tudtok nekem segíteni? Egy magyar Minecraft RPG (roleplay, szerepjáték) szervert keresek ami tényleg a valóság alapján fut. Mindenhol kerestem de nem találok.
Figyelt kérdés
Tudtok nekem segíteni?
Magyar roleplay szerepjáték keresek
2014. júl. 22. 22:05
1/8 anonim válasza:
Nem magyar.. Sokat játszottam rajta, nem laggol, küldetések, kasztok vannak. Szóval egy elég jó MMO :D
Szerintem ilyen jellegű magyar szervert, ami tényleg jól meg van csinálva nincs.
3/8 Jófej:D válasza:
Tazolk craft
Magyar szerver, nemrég nyilt nyitáskor gondok voltak vele azóta nem játszottam, de szerintem jó szerver lesz.
4/8 Dominik10 válasza:
Szerver ip:Craftunio.hu neten kell regisztrálni és a crafunio lobby-ba flyingcity.Ez egy szerepjáték szerver vannak rajta küldik és mellékküldik illetve a falu környékén egy kincs.Egy kis kersés és egy kis akadály árán.A küldikért pénzt kapsz de szerintem azt tartsd a szabdban lévő házadban mert aranrudak és a kis pénzek aranyrögök szóval ha meghalsz elveszted a pénzed.És youtubeon találsz róla videót Dogyyandi csatornáján meg asszem irongolemén is
5/8 pai107 válasza:
nekem kéne egy rpg roleplay szerver küldikkel aki mond egy jó kis rpg szervert azt meg hívom a szerómra a szeróm az hamachis ja és bukkitos aki add választ a kérdésre az kap a szerómon opt s építészt
6/8 Ryutoshi válasza:
bár már elég régen lett kérdezve, azért én hozzászólok még valamit :D prisoncraftnak hívják a szervert sok küldivel, meg bányákkal. Bár nincs szabad világ, de érdekesen megoldottak a dolgok gyűjtését. Rangokat $-ért illetve valós pénzért is lehet szerezni :D ha kijutsz a börtönből (5. rang megvásrálása után) már egy kinti világba kerülsz, ahol inkáb kicsit középkori hangulatú küldik és táj van :D
7/8 CheryXD válasza:
Szia nem tudom hogy érdekell e még de ha igen azt jelezd. Nem sokára megnyílik az rp szerónk ami az életett utánozza. Ha érdekell bárkit is ezen az oldalon követhetitek az eseményekett www.gourpg.freewb.hu vagy gourpg.eoldal.hu ja és a Tazolk az már rég megszünt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!