Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki aki ért a notbook-okhoz...

Valaki aki ért a notbook-okhoz segít választani?

Figyelt kérdés

Notbook-ot szeretnék venni, de nem igazán értek hozzá. Nem tudom, hogy az adatoknál mi a legfontosabb amit nézni kell. (???)

Egyetemre fogok járni szeptembertől szóval oda kell (jegyzetelni + ha az iskolához még kell valamihez) egyébként meg : facebook, film, skype. Másra különösebben nem használnám..

Ezeket néztem ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 29. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindkét emag-os notebooknak a billentyűzete brit, tehát nem tartalmaz ékezeteket! 8Ez jegyzetelésnél, meg amúgy nagy hátrány.)

Szóval marad kettő, mert gondolom ilyen billentyűzettel nem veszed meg.

Ez( [link] ) a notebook gyakorlatilag egy androidos tablet, aminek van (magyar) billentyűzete. Jegyzetelésre, facebookra meg ilyenekre elég, viszont másra nem is nagyon lehetne használni.

Ez ( [link] ) egy "rendes, átlagos" méretű laptop, gyenge tulajdonságokkal, de neked elég lenne. Viszont ezen meg nincs normális operációs rendszer, külön kellene hozzá venni, ami plusz 30.000 forintot jelent.

Szóval egyiket sem ajánlom.

[link]

Itt van ez. Megbízható márka, a legújabb Windows op. rendzserrel, számodra tökéletes tulajdonságokkal bír.

2014. júl. 29. 17:14
 2/10 anonim ***** válasza:
* (Ez jegyzetelésnél, meg amúgy is nagy hátrány.)
2014. júl. 29. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
A 4 gép közül egyik sem éri meg, a legolcsóbb új gép, ami már megfelel, a Lenovo B590, a több ennyiért nem jó semmire, ha pedig jó a használt is, ennyiért olyan üzleti gépet veszel hogy majd megszólal, pl HP EliteBook 8440P
2014. júl. 29. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Utólag jutott eszembe, egyetemre jobb lenne egy kisebb notebook:

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 29. 18:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a nagyon hasznos válaszokat! Nagyon sokat segítettetek!

Ezt

[link]

vagy

[link]

ezt fogom választani.

Ez a PB megbízható márka? A Lenovo-ról olvastam nagyon sok kommetet, fórumot, hogy azzal meg vannak elégedve. De voltam üzletben is körülnézni ott azt mondta az eladó, hogy nincs már "megbízható márka" mert minden egy gyártótól származik.

Megnéztem a Lenovo B59-et is a neten 100 e Ft. Ez üzleti notbook? De mitől 2,5 kg? :O

2014. júl. 29. 19:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Úgy értette, hogy az alkatrészek származnak egy gyártótól.
2014. júl. 29. 19:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Ja! :D Rájöttem közben, hogy azok laptopok amik 2,5 kg-sak. Még egy utolsó kérdés. Ez milyen?

[link]

2014. júl. 29. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Packard Bell-em még nem volt, úgy hogy nem tudom véleményezni.

Az Asus notebookkal az a baj, hogy FreeDos van rajta, külön kellene megvenni hozzá a Windows-t, ami +30.000 FT.

2014. júl. 30. 08:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Az egy dolog hogy nincs előtelepíteve az Asus X szériára, de nagyon hitvány minőségű, a fedlapján átszűrődik a kijelző fénye !

Ezen a fórumon tudnak segíteni:

[link]

2014. júl. 30. 17:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. júl. 30. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!