Kettőspont Dé kérdése:
Gépem : Intel (R) Celeron (R) CPU 2.13 GHz 2.13 GHz,1,50 GB of RAM . Kicsitt lassú, a gép maga nem annyira viszont az internet eléggé és a gép még kisebb játékokon is akad (gondolok itt a minecraftra) |lent|?
Figyelt kérdés
tehetek ellene valamit,vagy vehetek bele valamit amitől még kb. a GTA 4-et is viszi? vagy már inkább uj gépet kellene venni?2014. júl. 28. 12:38
1/7 anonim válasza:
új gép vagy ha ezt érdemes újítani akkor újítás de ez függ sok dologtól is
2/7 A kérdező kommentje:
Például? mit lehetne venni bele? videókártyát?(erre túl sokat nem költenék) vagy még esetleg mit?
2014. júl. 28. 12:43
3/7 anonim válasza:
Alaplap tipusát és a videokártya tipusát ird le nekem
4/7 anonim válasza:
Ez úgyis nagyon rossz konfig, nem kompatibilisek a csatlakozók sem: új kell.
5/7 A kérdező kommentje:
nem értek nagyon hozzá. Azt hol lehet megnézni? Sájátgép->Tulajdonságok->
tovább?
2014. júl. 28. 12:49
6/7 anonim válasza:
Jobb ha gyűjtesz újra. Celeron proci alapból is lassú,ennyi memória sem sok manapság,én is nem rég szabadultam meg hasonló géptől.Jobban jársz te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!