Miért kell az én proceszoromhoz hasonlitani?
Szóval egy haverom nevelőapjával beszéltünk igy a gépekről,és egy 2400mhz-en celeront visszonyit a régi Pentium 630 CPU-hoz ami nekem volt az elözö gépemben.
Meséltem neki hogy mikor váltottam arról erre proceszora akkor nem vettem észre különbséget csak játékok allat (E5200) Erre ö neki is ugyan ugy megy a gépén az internet.
Bár nekem a Pentium 630 cpu-n is futottak a FULL HD videók
normálisan.Neki még a 360P is szaggat. Bár a Pentium 4 proceszorom HT alkalmazott szerettem, az ö celeronja meg épp hogy fút semmire se jó. Mégis ö tartja magát informatikusnak. Mégis folyton mondogassa milyen villámgyors a gépe meg hasonló.
4x olvastam el, de még mindig nem látom át hogy
(1) most kinek milyen processzora van
(2) ki mit mihez hasonlít
(3) mi honnan a jóistenből tudnánk, miért gondolkodik így a haverod nevelőapja
Kössz a választ! Bocsi gyorsan írtam és fáradt voltam.
Szóval nekem volt egy Pentium 630 Proceszorom amit lecseréltem Intel E5200-ra! Meséltem neki hogy az a Pentium 4(630) HT proceszor menyire jól ment ahoz képes hogy 1 magos és windows allat nem vettem észre különbséget. Erre ö elkezdte mondani hogy neki is ugyan ugy ment rajta az internet meg hasonló. 2002-es Celeron 478s Nortwood 128kb L2 proceszor van a gépébe nekem is volt jó régen ilyenem (Ez volt a második gépembem) Tudom mire képes és 360P videó már laggol rajta.
Most nem azért, de ha egy magos P4-ről váltottál E5200-ra és nem vettél észre difit akkor bennd van a hiba.
Hasonlítgatni meg értelmetlen.
De.
Erősen kétlem, hogy az egymagos P4-en jól ment a fullHD, ez max. akkor igaz ha valami über alacsony a bitrate, mint a mostani DVB-T HD adásoknál vagy pár borzalmas BD rip filmnél.
"Tudom mire képes és 360P videó már laggol rajta."
Konkrétan egy erősebb Celeronon még elmennek a YouTube 720p videói vagy WMV9 720p video. Persze ha már sok csatornás hang van alatta magas bitrate-el ,akkor nem. Ha 360p szaggat, akkor vagy borzasztó rosszul van telepítve, vagy tele rakták használhatatlan programozási hulladékkal a gépet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!