Milyen egérpadot vegyek?
Figyelt kérdés
Egy A4tech tl8 Terminator egér alá szeretnék venni valami jó egérpadot. 8000 fölé nem szeretnék menni árban. Amiket néztem: Genius GX-Control DarkLight, Razer Kabuto, Razer Goliathus Control Large 2013, Steelseries Qck Heavy. Ezek közül melyiket? Vagy ha tudtok véleményt írni illetve más egérpadot ajánlani akkor írjátok meg.2014. júl. 27. 15:40
1/9 anonim válasza:
MIért nem jó egy 500ft -os egérpad csakazért hogy menőn nézen ki ?Játék közben úgy sem a kinézetére koncentrálsz.
2/9 anonim válasza:
...hát nem tudom mi ez a egérpad dicskedés
én félévente veszek egy sima szövetes alátétet (300Ft) és tökéletesen megfelel.
3/9 A kérdező kommentje:
Én a hozzáértőket kérdeztem... A szövet minősége se mind1 és az se, hogy mennyire pontos. Aki ért hozzá az írjon, nektek meg ment a piros kéz...
2014. júl. 27. 21:44
4/9 anonim válasza:
Miéer is nem vagyunk hozzá értők ha elmondod mi akülönsbés 2 között és etz hol van megemlitve...(és mi hozzértök vagyunk)(végül is több ezer ponton nem ront a piros kéz XD)
5/9 A kérdező kommentje:
A különbség például a szövés feszességében és sűrűségében van. Az esports világában se nagyon láttam még 500 ft-os szövetdarabot...
2014. júl. 27. 21:48
7/9 A kérdező kommentje:
Hát egy picit nagyobb méretűre gondoltam, de ennek a darklight verziója még szóba jöhet :)
2014. júl. 27. 21:53
8/9 anonim válasza:
Ember neked miért kell ekkora xD én a játékokban maximumra állitom az érzékenséget xD
9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valamiért csak azon tudok elférni még a 8200 dpi mellett is :D
2014. júl. 28. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!