Q6600 processzor hoz jó egy cooler master xdream i117 hűtő? Korában egy cooler master tx3 as hűtőm volt aminek a egyik lába eltőrt, ezzért most olcsobb hűtőt tudtam szerezni. Az i117 nem a 4 magos procikra lett tervezve?
Amikormég a tx3 as volt a q6600 as alatt akkor viszonylag egész jo hőfokotkkaptam 39 és 45 fok kőzőtt ingadozott de terhelés alatt ha játszotam akkoris 55 fok volt de sajnos aa tx3egyik lábábol a kis műanyag kitőrt ezzért inkább átmenetileg vettem egyxolcsobb cooler mastert aa i117 et de ezza hűtő csak 1800rpm fordulatszámig pőrőg a tx3 nál 2200rpmiis volt ami boztos jo le hűtőte a procit , de aa i117ami csak a 1800rpm et tugya az kevés aa q6600 as nak
Csakmert miotta aa i117 et használom azzota a hőfok alig akar lemeni 50 fok allá és 1800rpm felé nem megy a bioszban néztem hogy ott hát ha tudom állitani a rpm fordulat számot de ugylátszik a alaplapom automatikusan pörgeti aaforeulatszámot .
Ellég paszta van a procin az egész felület pasztás , vagy a pasztábol nem kéne sok ?
A q6600 as nak mennyi lenne az ideális hőfoka ha nincs terhelésvagy ha van ?
Melyik hűtő lenne hozzá jo ?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!