Processzor hűtő?
Figyelt kérdés
processzor hűtő ha valaki tud legyen szíves segíteni.
Szóval szeretnék egy új proci hűtőt venni most egy gyári Intel hűtő van benne,mi ilyen be pattintós rögzítőkel van az alap lapra rögzítve .Néztem már csak az a probléma hogy amit én nézem egy külön tartó keret van hozzá és az alap lap hátuljára kel fel fogatni de aki az én gép házamat tervezte olyan okkos volt hogy le fedte egy lappal tehát az egész alaplapot ki kéne szednem hogy be tudjam szerelni mihez nem sok kedvem van .Esetleg tud valaki olyan hűtött minek olyan a rögzítése mind a gyári Intel-nek ?
2014. jún. 23. 08:15
1/4 anonim válasza:
Ez van, a Hyper T4-et is néztem, de már az is felfogatós. Ismerősömnek ilyen van egy i5-tel, tökéletes neki.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez tökéletes nagyon szépen köszönöm,azt esetleg nem tudod ez is ledes ? :)
2014. jún. 23. 09:24
4/4 A kérdező kommentje:
Értem kösz esetleg nem tudod ennek a rögzítési fajtának mi a szakszerű el nevezése ?
2014. jún. 23. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!