Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyha nekem nincs webkamerám...

Hogyha nekem nincs webkamerám úgy is lehet látni hogy én mit csinálok a gépen?

Figyelt kérdés
Beléptem egy olyan online oldalra hogy ismerkedni kell és ott van saját 'webkamera ' és hogy webkamera által lehet ismerkedni de hogyha én nem kapcsoltam be a kamerát hanem fogtam magam és kiléptem az oldalról utána meg kikapcsoltam a gépet akkor lehet látni hogy mit csinálok a gépen. tudom ez lehet hogy hülye kérdés volt amit feltettem !!
2014. júl. 25. 07:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs kamerád, természetesen nem láthatnak. Ha van, és kikapcsoltad a gépet, vagy kiléptél az oldalról akkor sem. :)
2014. júl. 25. 07:43
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi
2014. júl. 25. 07:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudnak látni, ha kiléptél az oldalról.
2014. júl. 25. 08:09
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönööm
2014. júl. 25. 08:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem fognak látni, főleg ha nincs kamerád :)

Egyébként vannak trójaiak, vírusok amikkel be lehet kapcsolni a pc vagy okostelefon kameráját. Ezért szokták sokan leragasztani vagy elfedni a kamera nyílását amikor nem használják.

2014. júl. 25. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Milyen jó lenne, ha a webkamerákon lenne egy LED, ami világítana, ha be van kapcsolva a webkamera...

Jah, van... Legalábbis azokon mind volt, amiket láttam...

2014. júl. 25. 08:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy vírus azt is kikapcsolja és led nélkül is veszi, hogy mit csinálsz a gép előtt.
2014. júl. 25. 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igazad van, és ebben az esetben elnézést kérek mindenkitől...

Én úgy gondolom/gondoltam, hogy az hardveres megoldás...

2014. júl. 25. 09:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, hardveres megoldás csak sajnos szoftver képes vezérelni :)

A mechanikus megoldás a biztos, húzd ki ha USB-s vagy ragaszd le valamivel.

2014. júl. 25. 09:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy meglessék, hogy mit csinálsz a gépen, nem kell kamera. Bármelyik keylogger képes erre.

Azt meglesni, hogy éppen matyizol-e a kijelző előtt azonban csak webkamerával lehet. Aminek egyébként valóban nem irányadó a LED-je, bár sok helyen direktben van a kamerára kötve és fizikailag lehet kikapcsolni, ha megy a kamera.

G.

2014. júl. 25. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!