Photoshop (CS6) érintőképernyővel. Van megoldás?
Sziasztok, vettem egy érintőképernyős tabletet, azt remélve, hogy majd működni fog vele a photoshop (...)
Ha bedugok egy egeret, akkor tökéletesen működik vele, eddíg semmi gond, csakhogy a tapizásra nem igen hajlandó megfelelően reagálni...
ki tudok vele választani pl egy réteget, meg tudom nyomni a gombokat, de a munkafelületen semmire nem vagyok képes jutni...
tehát ha pl ecset eszküözzel akarnék húzni egy vonalat, akkor csak úgy működik, hogy a képernyő széléről indítom az ujjam, vagy a bedugott egér bal egérgombjával egyszerre nyomom meg a képernyőt és tartom a gombot, akkor húzhatom az ujjam, de ez meg baromság :/
Azt olvastam, hogy az adobe a microsoft egy api-ját nem fogadta el, ezért csak a k**** drága wacom féle érintőképernyőt lehet használni...
de ha ez a dolog így van, nincs valami driver, api, dll, esetleg program ami ezt kiküszöbölheti?
Teszem azt egy crack féle amit csak be kell teni a photoshop mappájába, vagy valami program, amivel pl a kontrollereket lehet 'billentyűzetté hamisítani'
ami úgymond átveri a gépet, mintha egér lenne?
mert így eléggé pénzkidobásnak érzem a dolgot...
jóformán csak erre a célra vettem :/
(Asus Transformer Book T100, win8.1)
Nézd meg hátha van újabb érintőképernyő illesztőprogram. (esetleg BIOS, de azt nem hiszem)
alapból nincs támogatva, nem csak ennél a gépnél, hanem rengeteg olcsó/ drága gépnél,
pl a sony vaio tap... meg egyéb 80-690 ezerig terjedő skálán...
Ezt próbáltad? TouchMousePointer:
Illetve ha megnézed a bemutató videót akkor a teljes képernyős módban talán működhet. Egy próbát megér.
Kipróbáltam,
körülményes volt beállítani, de úgy-ahogy működik :D
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!