Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok-e használtan Samsung...

Tudtok-e használtan Samsung Ativ Smart Pc-t?

Figyelt kérdés

Az OLX.hu-n találtam egyet 99000 Ft-ért ezt lealkudtam 90000 Ft-ra, de az illető bejelentette, hogy a levelezésünk alatt egy másik "érdeklődő" letett foglalást. Az eladó azt mondta, hogy ha péntekig nem jönnek érte akkor beszélhetünk az üzletről. Ma szerda van és Én drukkolok, hogy ne vigyék el, habár ennek csekély az esélye.

Ez oknál fogva nekiálltam utánanézni, hátha találok valami más ajánlatot. Láttam 120000 Ft-ért újonnan, de nekem jó a keveset használt is (inkább a használt). Ebben kérném a segítségeteket, hogy Ti hátha tudtok ilyen ajánlatokat (olcsó, használt Samsung Ativ Smart Pc). Ha esetleg Nektek is van ilyen, de el szeretnéd adni akkor légy szíves írj privát üzenetet.

Ha lehetséges kérnék webcímeket! A válaszokat előre is köszönöm!

2014. júl. 22. 20:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!