Laptop vásárlás előtt állok, de nem vagyok nagy szakértő! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Leginkább játékra használnám, ezen kívül internet kellene rá. Erre gondoltam: Samsung NP270E5V-X03HU, Core i3 3120M (2500)
Memória: 4096 (DDR3) MB
Merevlemez: 500 GB. Vélemények?
2014. júl. 21. 19:16
1/2 anonim válasza:
Játékra ellenjavallt a notebook, mert egyrészt alacsonyabb teljesítményt kapsz ugyanazért a pénzért, mintha asztalit vennél, másrészt a későbbiekben sem fogod tudni bővíteni.
Ha mindezek ellenére is notebookot akarsz, fontos tudni, hogy játék szemontjából a VGA a legfontosabb. Ahogy nézem, ebben GT710 van, amely gyenge, így játéktól függően alacsony-közepes beállításokon fogsz tudni csak játszani - a mai játékokkal. Samsung notebookokról egyébként sok jót nem hallottam.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy mindenképpen laptopra van szükségem, a mobilizálhatósága és kis mérete miatt. És korábban gyengébb laptopom volt, ami vitte azt a játékot, ami ezek után is kellene.
2014. júl. 21. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!