Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri 320 ezer forintot adni...

Megéri 320 ezer forintot adni egy 13"-es macbook air-ért?

Figyelt kérdés
Sok-sok internetezésre, filmnézésre, videó vágásra, photoshopra használnám.
2014. júl. 14. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Igen
2014. júl. 14. 12:42
 2/9 A kérdező kommentje:
igazából ami nagyon "megfogott" a macbookban az az OS és az akku időtartama.
2014. júl. 14. 12:49
 3/9 A kérdező kommentje:
és köszönöm a választ
2014. júl. 14. 12:50
 4/9 anonim ***** válasza:
11%
Háááát... Ennyiért vehetnél egy sokkal jobb notebookot.
2014. júl. 14. 13:01
 5/9 A kérdező kommentje:
tudom, hogy vehetnék, de eddig az apple cuccokban nem csalódtam, ezért úgy gondolom, hogy ha az iPad, meg az iPhone nekem tökéletesen megfelelt, akkor a macbook is ideális lesz számomra...
2014. júl. 14. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha telik rá, nyugodtan. DE szerintem én jobban jártam a 300 ezres pc-mmel, amin a Battlefield 4 150 fps-sel fut, és egy pillanat alatt lerenderel minden létező videót, de te tudod.

Az Apple-ről annyit, hogy túl van árazva, nem is kicsit. Amióta nincs Steve Jobs, a minőség is kezdett csökkenni...

2014. júl. 14. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó, ne gyere már ezzel a sz.r szólamokkal, hogy amióta nincs SJ.. könyörgöm, a cég szárnyal, a termékek bombajók, veszik őket, mint a cukrot, a konkurencia a fasorban sincs..

A gamergéped a gagyi játékoddal együtt téged minősít, bár gondolom tizenéves vérpistike vagy, szóval ezt (és az előző) mondatot lehet meg sem érted.

2014. júl. 18. 01:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Szárnyal, igen, Amerikában. Amire ideér Mo-ra, addigra jól felmegy az ára, itt már annyira nem jó üzlet.

A kötekedésed pedig téged minősít :)

2014. júl. 18. 08:52
 9/9 anonim válasza:
Ugyanmár.......... Azt hittem hogy ezeknek a jellegű kommenteknek már leáldoztak hogy én vettem 300 ezerért egy pct. Aminek az alkatrészeit legyártotta egy Kínai cég. Taiwanban összerakták, aztán rárakták azt a windowst amit minden más gépre is. Az apple a saját gépeire a saját szoftverét rakja amit ő gyártott amit kifejezetten arra gyártott. Lépésről lépésre mindent ők csinálnak és nem is engedhetnek meg maguknak hibát. Azthiszem még a nagy pcsek is látják hogy kinézetre is kifogástalan és utánozhatatlan és mint minden a vásárló kényelmét szolgálja. Egyértelmű ha játszadozni akarsz ne ezt vedd meg. De a minősége megkérdőjelezhetetlen!
2014. júl. 19. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!