Melyiket és miért válasszam: macbook pro, vagy macbook air?
Ha nem munkára kell, akkor fölösleges ilyen gépeket venni.
De amúgy meg, ha mindennapi hordozásra kell, akkor az air elég.
Air mindenképp. Fölösleges a Pro. Az Air könnyű, vékony, és bőven elég jegyzetelésre, netezésre meg ilyen alap dolgokra.
Én is szeptemberben fogom kezdeni az egyetemet, és Airt fogok venni. :)
Ha nem kell spéci feladatra amihez kell az erősebb hw, akkor air.
Proból meg nem mindegy, hogy melyiket, mert abból van több típus is.
Te egy szót se szólj, engem 0%-ra húztak le.
De akkor is tartom az állításomat, hogy az emberek többségének tök fölösleges egy macbook.
Minőségi gépet szeretnék, amivel nincs probléma, szóval 'nem nehezíti meg a dolgomat'.
Még egyáltalán nem biztos, hogy Mac-et veszek, ez csupán egy felmérő kérdés, hogy halljam 'hozzáértők'-mások/számomra semleges véleményét.
/szerintem remek ez az oldal, szabadon osztogassuk csak a hasznos véleményeinket, ezért van :-) /
GYK-n Apple hozzaeertoket nem fogsz talalni baratom.
Itt a "sznob akarsz lenni", meg az "ennyibol kijon egy jobb gemer laptop", vagy lasd az itt levo "az emberek tobbsegenek folosleges a macbook" (ez amugy mit akar jelenteni????) valaszokat fogsz olvasni.
Azt jelenti, hogy annak, aki csak netezgetni akar, meg játszani néha, tök fölösleges ennyiért vennie egy ilyen gépet.
Hasonlóan annak sem feltétlenül szükséges, aki tanulni akar róla.
Lehet egy macbook árának töredékéből is ezekre tökéletesen alkalmas gépet venni.
Aki ellenben mondjuk dolgozni szeretne, annak jó választás lehet (persze ha nem Microsoft környezetre fejleszt mondjuk).
Sokén én sem támogattam, de mégis pár hónappal ezelőtt vettem egyet. Munkára.
Ezen kívül (aki dolgozik rajta, grafikusok, fejlesztők, üzletemberek stb..) amúgy még kb 2 féléle Apple termék használó van:
- Nem értek hozzá és le is sz*rom, csak menjen, meg amúgy is van rá pénzem.
- Azért kell, hogy megmutassam, hogy bezzeg van rá pénzem.
Ilyen a világ, ez van és ezért mondtam, hogy az emberek többségének tök fölösleges egy 3-400e-es gép pusztán arra, hogy megnézze néha napján a freemail levelezését vagy a facebookját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!