Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baj a nyomtatommal?

Mi baj a nyomtatommal?

Figyelt kérdés
Multkór kitakarítottam a gépemet, uyge USb a nyomtatom a főáramból is kihúztam és mikor visszadugtam a nyomtatót, nem műkszik, nem nyomtat semmi, ja a főkapcsolót tnem kapcsoltam ki, mi lehet a probléma?

2014. júl. 12. 13:14
 1/7 A kérdező kommentje:
és nem zúg, pedig eddig mindig mikor beraktam a lapot egyből már zúgott, vagyis bekapcsolt
2014. júl. 12. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
kapcsold be.
2014. júl. 12. 13:50
 3/7 A kérdező kommentje:

be van kapcsolva

soha nem kapcsolom ki

2014. júl. 12. 13:52
 4/7 A kérdező kommentje:
úgy húztam ki az áramból, hogy a főkapcsolót, elfelejtettem lenyomni. És azóta nem jó, már frissítettem cdjével a driverét, de így se jó
2014. júl. 12. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:
ILYeN AGYAMENT VÁLASZOKAT, CSAK SZEXES KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLTOK, D EKAJAK! KÖSZZ A SEGÍTSÉGET TÉLLEG.
2014. júl. 12. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Szervizbe beadod, érzékeny nyomtatót lehet, ha egyszer így csinálsz és behalt. Az enyémet sokszor kihúztam bekapcsoltan, de nem romlott el. Még azt megpróbálhatnád, hogy eltávolítod a nyomtatót, újraindítod a gépet, ás bekapcsolod a nyomtatót összekötve a géppel és újra installálni, hátha megjavul.
2014. júl. 12. 14:15
 7/7 A kérdező kommentje:
megcsináltam, de semmi, a teszoldalnál azt írja: ezt a dolumentumot nem lehet nyomtatni
2014. júl. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!