Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok scannelni a...

Miért nem tudok scannelni a HP 1050 J410 nyomtatómmal?

Figyelt kérdés

Miért nem érzékeli a gépem a nyomtató scan-jét? Hogyan tudok bemásolni? Akár milyen illesztőprogival próbálom, és újra,meg újra telepítem nem akarja beolvasni a gépbe a kívánt fotót,iratot bármit. Ez a hibaüzenet jön ki ablakba, ha rányomok a scan gombra:

A(z) HP Deskjet 1050 J410 series nem található

a gépből viszont a választott iratot kitudom nyomtatni,és a fénymásolás is megy. csak a gépbe nem tud beolvasni semmit.De már a telepítésénél kiírja hogy valószínű nem fog megfelelően működni,mert hiba lépett fel a telepítés során. De milyen hiba? Már sokadszorra próbáltam...

2012. dec. 5. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig csak valami driver probléma lehet.
2012. dec. 6. 00:51
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld ezt

2012. dec. 6. 03:08
 3/3 A kérdező kommentje:
már próbáltam :( leszedtem a lemezest, amit arról telepítettem, de ez ugyan az egyébként is, és próbáltam innen. semmi. nem akarja :(
2012. dec. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!