Letöltöttem egy játékot a netről, megpróbáltam elindítani, de nem lehet. Nem értek hozzá, mit csináljak? (többi lent)
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, ezért jó lenne, ha valaki el tudná magyarázni, mi ilyenkor a teendő.
Ezt írta ki, mikor megpróbáltam elindítani a játékot:
A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program x86 (32 bites) vagy x64 (64 bites) verziójára van-e szükség, majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával.
Ezt az üzenetet akkor kapod, amikor nem a számítógépednek megfelelő verziót töltöttél le.
Nézd meg hogy hány bit -es a rendszered. és annak megfelelően tölts le játékot !
Köszi a választ! Bocsi, de fogalmam sincs, hol lehet ezt megnézni.:S Ezt le tudnád írni nekem?
És akkor, ha jól értem, ezt a játékot semmiképp sem tudom elindítani.:/
Nyomj egy jobb klikket az asztalodra Számítógép-re, és válaszd a tulajdonságokat. persze csak ha Windows-od van. Innen megtudhatod hogy hány bit es a rendszered.
Igen jól sejted, nem fog elindulni amit letöltöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!