Letöltöttem a sims3-at. Megpróbáltam crackelni, de nem sikerült. HOgyan tudnám megcsinálni?
Tehát: megvan hozzá minden, .iso kiterjesztésű, úgyhogy daemon tools-szal feltelepítettem, megpróbáltam crackelni, de nem sikerült, mert azt írta ki, h nincs elég hely a lemezen. Hogyan tudnám megcsinálni?
Köszönöm a válaszokat!!
Szia!
Mint írtam megvan hozzá minden, még ez is! A baj az, hogyha áthúzom (másolom), akkor kiírja, hogy nincs elég hely, és a kérdésem is erre irányult, de azt hiszem, hogy ezeket pontosan megfogalmaztam a kérdésemben is! (leírásban).
Mindenesetre azért köszönöm, hogy válaszoltál!
Oda tedd, ahol van elég hely.
Nekem sincs a C-n elég hely, és a gép mindig mindent autó matikusan oda akar tenni, de mindig át kell rakni a d-re, ott van elég hely.
Vagy vegyél külső memóriát.
Jobbat nem tudok.
Én is letöltöttem amúgy a sims 3-at, de nekem nem jött hozzá crack, és így nem működik, mert folyton regisztrációs kódot kér, de nem fogadja el azt, amivel felraktam.
Nem tudom mi baja...
köszi, már sikerült azóta.
el is indult, bár kicsit lassú, szóval nem biztos, hogy sokat fogok vele játszani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!