Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van fejjel lefelé a...

Miért van fejjel lefelé a webkamera képe?

Figyelt kérdés
Ha a laptopon webkamerázok, a képet valamiért fejjel lefelé mutatja. (legalábbis skype-on, máshol még nem próbáltam) De miért van ez? Mit lehetne vele csinálni?
2014. júl. 10. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. A driver fenn van?

Nekem win8-ra nem voltak driverek, csak 7-re, ezért 8-on nem működött a kamera.

2014. júl. 10. 11:45
 2/10 anonim ***** válasza:
2014. júl. 10. 11:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de még szükségem lenne egy kis segítségre. Tényleg asus laptopom van, win7 van rajta. A skype videóbeállításoknál nincs semmi mirror/tükrözés szerű cucc, csak ilyen kontrasztok, fényerő stb. Szóval marad ez a driveres megoldás, viszont én az ilyenekhez teljesen hülye vagyok, azt sem tudom mi az és mit kéne csinálnom. Azon az oldalon, amit linkeltél 2. válaszoló, le van írva, de nem értem. Ki kéne keresnem az eszközpéldány azonosítóját vagy mit és utána ha beírom a googlba azt + driver letöltés, akkor letöltöm, telepítem és ennyi? Hogy találjam meg az azonosítót? Ott leírja hogy eszközkezelő, kamera stb. De hol van egyáltalán az eszközkezelő?
2014. júl. 10. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Laptop típusa? 32 vagy 64 bites win7?
2014. júl. 10. 13:15
 5/10 A kérdező kommentje:

Na jó, azt hiszem eljutottam odáig, hogy USB camera, tulajdonságok, részletek, de ott nincs olyan, hogy eszközpéldány azonosítója, csak ezek, amik hasonlóak:

eszközleírás

eszközpéldány elérési útja

eszközosztály GUID azonosítója

egyező eszközazonosító

meg van még sok minden, de szerintem ezek közül kell valamelyik. De melyik? mindre ha rámegyek kiír valami hülyeséget, számomra kínai.. most akkor mit csináljak?

2014. júl. 10. 13:21
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Megkeresed a típust, és letöltöd a webcam driver-t.

2014. júl. 10. 13:22
 7/10 A kérdező kommentje:
bocs, lehet már kiakasztok itt mindenkit, de hogy keressem meg, hogy milyen típus?:D mármint ha nem tudom milyen típus hol nézzem meg?
2014. júl. 10. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:
A laptop aljára oda van írva a típus, azt írd ide le kommentbe.
2014. júl. 10. 13:37
 9/10 A kérdező kommentje:

Asus P50IJ

ez az?:D

2014. júl. 10. 13:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezt beírva megint kiír egy megoldást, de már megint nem tudom, mert oké eljutok a 3. lépésig, hogy a részletekben (detail) megkeressem.. de mit? azt írja value, de az nem tudom mit jelent, szótárból sem. nekem meg ugye magyar szóval így nem tudom akkor megint hogy hol nézzem meg ezt a pid izét.
2014. júl. 10. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!