Miért van az hogy windows 7-en minden játéknál dll hibákat ír ki?
Figyelt kérdés
És hogyan lehet orvosolni? És nem csak egyet szokott kiírni,bemásolom azt a dll-t amit kér és kiír egy újat. Windows 7 home premium 32bit sp12014. júl. 8. 10:47
11/15 A kérdező kommentje:
Most felraktam dx9.c-t de semmi ugyan azt csinálja.Ezek vannak a gépen: m.visual c++2005
m.visual c++2008 registributable
m.visual c++2010 registributable
gta 4-nél meg ezt írja:api-ms-win-core-com-l1-1-1.dll hiányzik a számítógépről
2014. júl. 8. 12:00
12/15 anonim válasza:
"gyébként nagyon ajánlott a játékok telepítésének végén minden szükséges keretrendszert feltelepíteni (directx, viusal c++, stb.), amit felajánl. Ha újabb van, úgysem fog sikerülni, és ez nem is baj. Ha meg nincs, felteszi, és nincs probléma..."
Esetleg ennek szellemében újratelepíthetnéd valamelyik játékot kezdésnek... A mentések nem szoktak elveszni, ha ésszel törölsz.
13/15 A kérdező kommentje:
Felraktam+ba még a direcx 10-et és újraraktam a battlefield 3-at de még mindig semmi.Régen volt valamilyen 3.5 meg 4.0 keretrendszer nevű program a gépemen! nem az kell neki?
2014. júl. 8. 12:16
14/15 anonim válasza:
Szerintem a .NET keretrendszerre gondolsz. És nem tudom, hogy az kell-e neki. Lehet...
15/15 Yip Man2013 válasza:
hali bocsi, hogy ide írok de nekem is hasonló gondom vanugyan az a DLL hiba mint legelső én is próbáltam h bemásolom akkor vmi0x000007b hiba jön ki, nekem is dll hiba lehet vagy, nfs mostwanted-et akartam win7 64 bitre lehet hogy azzal nem kompatibilis valaki válasz légyszi köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!