Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy windows...

Miért van az hogy windows 7-en minden játéknál dll hibákat ír ki?

Figyelt kérdés
És hogyan lehet orvosolni? És nem csak egyet szokott kiírni,bemásolom azt a dll-t amit kér és kiír egy újat. Windows 7 home premium 32bit sp1

2014. júl. 8. 10:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az ilyen DLL hibákat ne így oldd meg. Inkább írd ki, mit hiányol. Valószínűleg egy keretrendszer hiányzik a gépedről. Ezek általában nem egy DLL-ből állnak, hanem jóval többől.

Ha leírod, mi hiányzik, szerintem ki tudjuk találni, mit kell telepítened.

2014. júl. 8. 10:57
 2/15 A kérdező kommentje:

ilyenek voltak eddig: D3DCOMPILER_43.DLL

d3dx9_43.dll

WMASF.dll

WMVCORE.dll

ximput1_3.dll

2014. júl. 8. 11:03
 3/15 A kérdező kommentje:
Ja igen és még valami hogy nem teljes képernyőbe adja be a játékokat hanem táblázatosba.
2014. júl. 8. 11:08
 4/15 anonim ***** válasza:

Az utolsót nem értem (a táblázatosat).

Az eredeti problémához:

DirectX 9-et kéne telepítened, ezt minden játék végén meg szokta kérdezni, hogy akarod-e...

2014. júl. 8. 11:16
 5/15 anonim ***** válasza:

minden játék TELEPÍTÉSÉNEK végén*

bocsi

2014. júl. 8. 11:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Találtam ilyet is:

[link]

2014. júl. 8. 11:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Erre a dll hibára kéne megoldás!Ez azért elég furcsa hogy dx9-kell a dx11 mellé de azért felrakom.Meg olyan is volt még a crysis warhead-nél, hogy elindítottam és egyszerűen befagyott az egész gép win vista sp1 kompatibilitást kellett csinálni hogy jó legyen.Meg valamikor lemely 1-2 fps-re a játék és muszály belőle kilépnem
2014. júl. 8. 11:26
 8/15 anonim ***** válasza:
A dx9 meg a dx11 tudtommal két külön álló keretrendszer. Tehát a dx11 nem tartalmazza a dx9-et. De javítson ki valaki nyugodtan, ha tévednék.
2014. júl. 8. 11:40
 9/15 A kérdező kommentje:
dll hibára a megoldás?
2014. júl. 8. 11:47
 10/15 anonim ***** válasza:

Írtam a DirectX 9.0c telepítését, nem?

Egyébként nagyon ajánlott a játékok telepítésének végén minden szükséges keretrendszert feltelepíteni (directx, viusal c++, stb.), amit felajánl. Ha újabb van, úgysem fog sikerülni, és ez nem is baj. Ha meg nincs, felteszi, és nincs probléma...

2014. júl. 8. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!