Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a telenornál alá írok 2 év...

Ha a telenornál alá írok 2 év hűséget akkor lehet 50ezres telefonom 10ezer forintért?

Figyelt kérdés
Alá akarok írni és arra lennék kíváncs,hogy 10 ezer forintól milyen telóm lesz. Fizetni kell utánna havonta vagy valami?

2014. júl. 7. 15:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Attól függ...

Hűségnél általában arról van szó hogy addig maradsz a szolgáltatónál és fizeted azt a csomagot amihez aláírtad a szerződést.

Ennek a csomagnak az ára hozza vissza a szolgáltatónak a mobil árát.

Magyarul: kb. olyan mint ha hitelre vásárolnál.

2014. júl. 7. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen fizetni kell havonta. Általában 12 hónapon keresztül kell. És úgy esetleg lehet. Mindig van kezdőrészlet ami iylen 50ezres kategóriában 10ezer forint és utánna még havonta az xy. ár. Vagy rögtön meg veszed kicsit kedvezményesen pl. 40,000Ft-ért. Ez nálam is így volt. Én Samsung galaxy S5-öt vettem ami újonan 150,000Ft. Elsőnek befizetttem 20,000Ft-ot utánna fizetek 10,833Ft-ot havonta 12 hónapig. Ez pár hete volt. Jó vásáréást!;)
2014. júl. 7. 15:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor meg éri alá írni két évet és venni egy telefont? Én úgy tudtam,hogy meg kaphatom 10000ft ért és kész.Akkor?
2014. júl. 7. 15:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Olcsóbban kijössz ha egyből megveszed mivel: Mivel hitelre veszed így THM van rá,azaz többet fizetsz a mobilért mint amennyit fizetnél akkor mint ha egyből megvennéd.

Ha van rá pénzed vedd meg egyből,ha nincs akkor törlesztőre/csomagra/hűségre (ahogy neked tetszik a megfogalmazás) viszont számolj azzal hogy többet fogsz visszafizetni.

2014. júl. 7. 16:00
 5/13 anonim ***** válasza:

nem vettél még telefont előfizetéssel?

Az a lényege, hogy a telefon mellé kapsz egy telefonszámot , hozzá egy előfizetéses tarifacsomagot (percdíjak, sms díjak, nethasználat stb) amit választhatóan 1-2 évig fizetsz és nem változtatsz olcsóbb csomagra. Ezt a csomagot nem mondhatod le (1-2 évig) és minden hónapban jönnek a sárga csekkek (minimum 1-2 évig) amik tartalmazzák a minimum tarifacsomagot amire szerződtél. Több is lehet ha többet telefonáltál vagy neteztél, vagy sms-eztél a csomagban megengedettnél.

Szóval ilyen áron kaphatsz egy felső-kategóriás készüléket is ingyen, ha olyan tarifacsomagra szerződsz le.

De a következő hónapban már jön a csekk.

És jönni fog 1-2 évig.

Nézzük a legolcsóbbnak tűnő példát Telenyomoréknál:

Sony Xperia Z 1 Compact

Bemész a boltba, megveszed a készüléket All In XL csomaggal, úgy hogy nincs nálad egy fillér sem. Elviszed a készüléket 0 Forintért, úgy hogy következő hónaptól 2 éven át havonta fizetsz 18.000 Ft-ot. Ebben benne van a teljes lebeszélhetőség stb. Megéri?

Vagy megveszed náluk teljes áron, minden kötelezettség nélkül : 121.000 Ft azonnali kifizetésével és nem jönnek a csekkek.....

2014. júl. 7. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Bemész a tescoba ott kapsz sokkal olcsóbban olyan telefont amit ki néztél(Ha van.)Telenor-os csomagban kártyával. Az sokkal jobban meg érné,már nem azért. :D És ott egybe kifizetsz pl. 30at egy 50es telóért telenornál meg 50et :D ennyi a nagy helyzet.
2014. júl. 7. 17:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Meg várom a számlazárást(Mert csak az után vehetek) és akkor esetleg olcsóbban hozzájutok.Legalábbis anyukám szerint... Egyépként a tescoban lehet kapni olyat amit kinéztem.
2014. júl. 7. 17:38
 8/13 anonim ***** válasza:
És mit néztél ki?
2014. júl. 7. 17:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Felesleges... Ha le is engednék az árát akkor sem lenne annyi mint a Tesco-ban :D Akkor is drágább lenne.Ilyen készülékeknél nincs olyan,hogy adsz 10ezret és el viszed semmi hitellel. Vannak olyanok,de annak az eredeti ára nem 50ezer...
2014. júl. 7. 17:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Értem. Alcatel OneTouch Idol 2S azt hiszem...
2014. júl. 7. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!