Mi lehet a probléma? Mindig leesik az FPS-em pár másodpercre, miért?
Gépem: VGA: HD7870 direkt lejjebb húztam, ezért 70 fok alatt van mindig
Proci: FX8120, mindig 60 fok alatt van
Alaplap: ASRock 970 Pro3 R2.0
Ram 8Gb 1333Mhz
Elkezdek játszani és 5 perc után kezdi el mindig az 1-1,5 percenkénti 2-3 másodperces FPS ledobást,minden játékban. Pl: CS:GO-ban 140-80-ról 25-30-ra leesek, nem tudom már mit csináljak. VGA driver legújabb, kb 1 hónapja csinálja..
Srácok, srácok! Valamelyikőtök írta, hogy fps ingadozás lehet táp miatt is. Na most nekem is hasonló a problémám, mint a kérdezőnek. Én a Warface-nél tapasztaltam, hogy 80 és 150 fps között stabilan fut a játék és időközönként (néhány percenként) 20-30 fps-re le esik.
A minap pedig a Heroes of the Storm- nál lettem figyelmes erre, csak még rosszabb volt nézni, mert körülbelül 10 fps lehetett a teljesítmény.
Mindkét játék a videókártyához lövi be a beállításokat, amiket nem állítok át.
Én már régóta gyanakodom a tápra, mert volt többször olyan eset, hogy a Might and Magic: Heroes 6-nál feljebb vettem a grafikát és fél perc múlva a tápegység ismétléses módon olyan hangot adott ki, mint mikor bekapcsol a gép és megfagyott az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!