Vírusos lehet a gépem?
Figyelt kérdés
Tegnap óta vettem észre, hogy a Win indulásakor a bejelentkező hangjelzés után 5 percig semmi nincs a háttérképen kívül a kijelzőn, és csak 5 perc eltelte után jelenik meg a tálca és a többi ikon.
Kikapcsoláskor pedig 2, esetenként 3 idegennyelvű kritikus hibaüzenet jelenik meg, pedig magyar nyelvű Windowsról van szó (32bit SP3, NEM KALÓZ)!
Valóban vírus okozhatja, vagy egy Trójai?
2014. júl. 4. 18:34
11/15 anonim válasza:
Igazán nincs mit elvégre ezért van ez az oldal csak sajnos sok a troll meg a paraszt :)
12/15 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem mondani, hogy XP Professional Windows-om van :D
2014. júl. 4. 20:35
13/15 A kérdező kommentje:
Bizony, hogy sok itt a troll és paraszt, ahelyett, hogy normálisan válaszolnának kérdéseinkre, ők azon vannak, miként lehetne a kérdezőt oltogatni, kioktatni, illetve kihozni a sodrából -_-
2014. júl. 4. 20:36
14/15 anonim válasza:
egyet értek engem is folyton oltogatnak hogy tanulj meg írni meg végezd el a sulit és hasonlók pedig csak azért írok rondán mert mozgáskorlátozott vagyok és eböl már azt szűrik le hogy nem vagyok tanult ember pedig az vagyok
15/15 A kérdező kommentje:
Elhiszem neked, és őszintén sajnálom, hogy mozgáskorlátozottként éled mindennapjaidat :/
2014. júl. 5. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!