Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vírusos lett a gépem. Mit...

Vírusos lett a gépem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre h egy idő után a gépem fokozatosan belassul szinte a semmitől... Meg ez utóbbi időben előfordul olyan, h az egész gép befagy és 1-2 p múlva elkékül a képernyő és kiír vmit.... Vírusra gyanakszok és szerintetek mit tegyek? Meg milyen vírusirtót ajánlotok h ez ne forduljon megint elő?

2013. okt. 18. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
kaspersky internet security 2014
2013. okt. 18. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen vírus. Persze lehet.

Töltsd le előbb a Crystal Disk info-t

[link]

Ez a HDD-t nézi meg, hogy nem kezd-e meghalni.

Ha azt írja ki hogy állapot jó. akkor nincs vele gond.

Akkor tegyél fel egy víruskeresőt és csökkentett módban indítsd el a windows-t és futtasd le.

2013. okt. 18. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Avg virusirto! Van benne tuzfal is. En ezt hasznalom evek ota. Nekem ez jon be,de izlesek es pofonok :-)
2013. okt. 18. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Bármilyet ami teljes értékű vagyis nem kódokkal buherált.

Az avastot csak azért ajánlom mert van boot idejű keresője és az oprendszert is át tudja nézni.Jól jöhet a távelérése ha esetleg van szaki ismerősöd.

2013. okt. 18. 14:45
 5/5 anonim válasza:

Legújabb avast: avast.com/get/nOSYJ8x4

Szerintem is megéri ezt használni. A gépet is alig terheli, és mostanában lényegesen hatékonyabb mint sok másik vírusírtó.

Ja és ingyen van :D

2014. júl. 15. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!