Ezakarim kérdése:
Szerintetek melyik Cod a legjobb?
Figyelt kérdés
A kérdés magáért beszél. :D2014. júl. 3. 13:09
3/9 anonim válasza:
Én a Call of Duty: United Offensive kiegészítővel játszottam hosszú évekig :)
Vicces, hogy az abban lévő "újítások" szép lassan újból megjelentek a későbbi codokban: sprint + gránát kibiztosítása, ezek ugye a cod2-ből hiányoztak...
4/9 A kérdező kommentje:
A Cod 2 télleg nagyon jó! :)
És igen a Hl 2 is! :DD
2014. júl. 3. 13:19
5/9 anonim válasza:
4! Még ma is előszedem néha :)
2007 óta játszok vele.
6/9 anonim válasza:
cod2-nél is nagyobb eSport lan sikert aratott cod4- ik része világ szerte rengetegen játszották versenyen szinten erőteljes egyéni skill és taktikus gondolkodás is párosult hozzá ... bár ma már nem mondanám nagy gamnek kb 2 éve elavult lan szinten de online ha bohóckodni akarsz pár csalóba bele futhatsz mint sok játékban én ennek ellenére szerettem még , néha pötyögtetek vele de a cs go-t erőltettem mert az a mostani top1 lan fps játék.
7/9 anonim válasza:
annak idelyen az elso ketto...utanna cod mw 1-2-3...world at war es black ops 2...
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
8.kommentelő.
Ez fájt :DD
2014. júl. 3. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!