Szerintetek melyik a legjobb laptop márka?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 10:10
1/5 anonim válasza:
3 éve ASUS-om van, semmi bajom nincs vele. Hosszútávra terveztem vele, meg is szolgálja az árát, tökéletes arra, amire használom.
Volt 1 MSI gépem is pár évig, az nem bírta a normális használatot, a képernyő szalagkábel részben elnyíródott valahol.
Nemrég kaptam egy Lenovo-t is. Azt leszámítva, hogy szar wifi adapterrel szerelték (Intel), ami lefagyasztja a régi routereket, maga a gép nagyon kúl.
Én ezen tapasztalataim alapján lehetőség szerint ASUS-t fogok venni legközelebb is.
2/5 Sün!! válasza:
Nekem a dell vált be. No nem az Inspiron széria :) Asus is többségében jó, bár mindkét márkánál vannak típusok amelyek jók és vannak, amelyek kevésbé azok, de szerintem ez mindenhol így van. Acer-t én pl. nem vennék. Persze szépek és jók azok a gépek, amelyeken egy nagy alma világít... de az áruk is szép és nem is igazán tudnám kihasználni a tudásukat. Tehát. 1. DELL, 2. Asus
3/5 anonim válasza:
Nekem is az Asus és a Dell van első helyen. A Dell terméktámogatása és garanciáztatása nagyon jó, rendesek, még egy apró hiba miatt is adnak egy másik gépet.
4/5 anonim válasza:
Nekem mondjuk pont Acer van 5 éve, és kb semmi komolyabb gondja nincs. Anno MSI meg Dell gépekben voltak borzasztó modellek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2014. jún. 26. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!