Miért akadnak a videók?
Üdv! A segítségeteket szeretném kérni. Nagyjából két hete észleltem a problémát ami jelentkezik ha YouTube-on videót nézek, vagy ha bármilyen játékot futtatok a gépen. Eleinte tökéletesen megy minden, majd 20-30 másodperc elteltével "képkockáról képkockára" szaggatnak a videók. A hang soha nem csúszik, és nem is torzul. Észrevettem továbbá, hogy amint lenyomom az Esc billentyűt azonnal normálisan folytatódik a videó, majd pár másodperc múlva ismét szaggatni kezd, mind az interneten mind a játékokban. A többi billentyűre nem reagál semmit. Már több mint 4 éve probléma és meghibásodás nélkül üzemel a gép. Nem tudom szükséges e, de lentebb leírom az adatait. Remélem tudtok segíteni a probléma meghatározásában illetve a megoldásban. Előre is köszönök minden választ!
64-bites WIN7 oprendszert használok.
Alaplap: Asus P8Z68-V LX
VGA: Asus - Nvidia Geforce GTX 560 DirectCU II OC
Processzor: Intel Core i5 2500-k 3300 GHZ
Ram: 8 GB
Ki szoktad takarítani mondjuk félévente legalább?
Ilyenekre gondolok:
Hűtőbordák portalanítása, meg úgy az egész gépházé, évente újrapasztázni a hűtbordákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!