Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akadnak a videók a...

Gabesz6922 kérdése:

Miért akadnak a videók a youtube-on és egyéb oldalakon a videók? Alaplapot, vinyót és procit már cseréltem. Másik VGA-val is próbáltam (ATI 9600xt-vel)

Figyelt kérdés

Jelenlegi konfig:

Alaplap:Asrock k7Upgrade 600,Proci:Athlon xp 2600+,Memória:DDR 768mb,VGA:Geforce2 mx400,Táp:Mercury 350Watt,OS:Windows Xp SP3.

2012. nov. 16. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát lehet a net kapcsolattól vagy az illesztő programja a videó kártyának elavult :D
2012. nov. 16. 20:05
 2/3 Valor ***** válasza:
Okozhatja a flash, leterhelt processzor, rosszul beállított böngésző (gondolok itt elsősorban a hardware-es gyorsításra), rossz netkapcsolat, meg sok egyéb.
2012. nov. 16. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
20 megás az internet.A legfrissebb driver van felrakva a videókártyához.A proci 100%-os lejátszás közben.De már azt is cseréltem,de nem segített.
2012. nov. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!