Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjjel tampont cseréltem ha minden igaz mert ugy emlékszem hogy raktam fel de reggel nem találtam. Megprobáltam már mindent, felnyultam, probáltam megszülni de nincs meg? Lehet hogy csak beképzelem de mintha ugy érezném fenn lenne.
Hát, el se tudom képzelni, hogy tűnhetett el...Nekem is volt, hogy a zsinór is becsúszott este, de a tampon akkor is lent maradt, és egy apró nyomással kijött.
Vagy csak álmodtad, vagy ez egy kamu kérdés,, vagy olyan erős vagy, hogy a torkodig felnyomtad.
Mindenesetre várj egy kicsit, míg tele lesz, akkor elvileg magától is kicsusszan. Ha meg nem, irány a nőgyógyász (csak nehogy beégj).
Köszönöm a válaszokat.Nem kamu mert ilyennel szerintem az ember nem viccel.
Bejelentkeztem a nögyogyászhoz az a tuti,és szerintem nem ciki mert rendszeresen járok,és ilyen elöfordulhat bárkivel.Köszönöm.
Hasonlo helyzetbe vagyok :(
Tegnap mar nem nagyon volt meg,de azert raktam fel egyet,es ejjel kicsit becsiptem.
Fogalmam sincs hogy kivettem e,es kozbe meg egyutt voltunk a parommal.
Most meg nem talalom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!