Hogyan lehet a Windows XP Profesional x64 Edition-t lemagyarítani? Van rá valami megoldás?
Biztosan meglehet, de...
a.) az XP 64 bites verziója egy erős tákolás volt. Elég sok probléma volt vele
b.) az XP-nek 3 hónapja megszánt a támogatása
Ezek fényében neked biztos, hogy erre az oprendszerre van szükséged?
Csak 32 bites XP van magyarul.
Ha már xp -t szeretnél, akkor nem veszítesz sokat ha x86 -ot telepíted, sőt ahogy írták az x64 nem kiforrott rendszer (ha jol tudom sp2 -ig van) és csak a gond van vele.
Én is utálom a tökfőzeléket de sok sok fasírozottal elmegy
ujjnyi tokfőzelék ujjnyi fasírozott
#9 a kijelentésem, hogy a probléma okát kell megszüntetni, továbbra is áll. Elvégre más is használ megterhelő programokat és nincs baj sem a Win 7-tel sem a 8-cal.
Azt pedig, hogy "nem a gép hibája egy éves sincs" felejtsd el! Egyrészt sehol nincs leírva, hogy 1 évnél fiatalabb alkatrész nem hibásodhat meg. Másrészt ha teszem azt az összeállító a tápon spórolt, az az első perctől kezdve gyenge pont. Más kérdés, hogy első évben talán csak összeomlasztja a gépet, aztán egy másik évben meg majd elfüstöli az alaplapot, VGA és/vagy más alkatrészt.
A frissítések nem hely foglalásra vannak, persze ezt sokan nem fogják fel. Igazából addig nem zavar, míg a te adataid szivárognak ki, az viszont igen, ha a te géped kezd el SPAM-elni és emiatt nekem lassú a hálózat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!