52-53 C-fok normális alapjáraton ennél a processzornál?
1-5 %-os működésnél (netezés,filmnézés) teljesen alap dolgok).
nem tudom számít-e valami,t a RAM meg olyan 30-40% között mozog.(4GB)
Érdekes, hogy egy 1 éve megjelent CPU-t már újra kéne pasztázni (valószínűleg a kérdező később is vette, nem a megjelenés pillanatában). Ilyen gyorsan nem mennek tönkre a gyengébb minőségű paszták sem, de ha már úgyis leszedi a hűtőt, akkor érdemes lehet újra kenni, de arra ügyelni kell, hogy csak kevés kell rá (nagyon vékony rétegben kell elterülnie).
Alapjáraton ez a hőmérséklet bizony magas, valószínűleg rosszul van fent a hűtő (pl nincs az egyik rögzítő rendesen bepattintva) és/vagy nagyon rossz szellőzés van a házadban (esetleg a ventilátorok rossz irányba tekernek).
már nézegettem, de nem találtam hibát, a hűtő borda rendesen mind a 4 oldalról be van pattintva, ventilátor teljesen jól illeszkedik, és jó irányban hűt nem szívja hanem fújja a levegőt,
totál tiszta az egész, igazából úgy jöttem rá hogy letöltöttem a SPEEDFAN nevű programot, hogy rá nézzek a hőmérsékletre, és minden faxa csak a processzort találja melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!