Egy pdf vagy egy docx fájl visszadátumozása (szemináriumi dolgozat) ha a gép idő visszaállításával történik, akkor kiderülhet, hogy bele lett nyúlva utólagb?
Figyelt kérdés
Az van, hogy át kellene küldenem egy tanársegédnek egy szemináriumi dogát, és egy tesztet, a dolgozat docx és a teszt pdf.
Bele kellene nyúlnom, vissza kellene állítanom az időt pár nappal, hogy minden okés legyen.
Légyszi, segítsetek, ha most a gépemen beállítok egy régebbi időt, régebbi úrát, és úgy menti el (miután valami műveletet végeztem rajtuk), akkor nem bukhatok le, hogy igazából a dokumentumok később lettek csinálva és én változtattam a dátumozást?
Biztos módszer ez a dokumentumok idejének befolyásolására?
Ha nem, mit csinálhatok, ami biztosan segít?
2014. jún. 27. 06:37
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves Lajos nagyon szépen köszönöm, ez a válasz a kérdésemre, a legjobbakat! :)
2014. jún. 27. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!