Milyen kompresszort javasoltok számítógép portalanításának céljára?
Figyelt kérdés
Ne köpködje össze se olajjal sem vízzel,sem semmi mással,csak levegőt fújjon elég erősen.2014. jún. 25. 18:53
1/10 anonim válasza:
Cukrászok vagy makettosok által használt picike esetleg? Már ha megér 25 ropit (vagy ki tudja mennyit már mióta én néztem). Porszívó. Nem tolja be a port a sarkokba, és kellő óvatossággal nem lő szikrákat (földelt fém vég, amit fogsz a földelt kezeddel, lehetőleg 1-2mm kerek lyukkal a hegyén).
2/10 anonim válasza:
Sem kompresszort, sem porszívót. Kézzel szét kell szedni darajaira, ecsettel áttörölgetni (hűtővordához használható kompresszor is). Ha mégis ragaszkodsz a kompresszorhoz, vigyázz ne repüljenek le alkatrészek és fogd le a hűtőventillátorokat.
3/10 anonim válasza:
Mármint antisztatikus ecsettel, igaz?
4/10 anonim válasza:
Én 6 BAR nyomású 25 éves Csehszlovág fogorvosi kompresszort használok erre a célra vízleválasztóval :)
5/10 anonim válasza:
Hogy ne köpködjön kell rá venned egy vízleválasztót amit föntebb is írtam ez kiszűri a nedvességet és az olajat a levegőből. és a kondenzvizet célszerű minden használat után leereszteni. én ezt egy leeresztőszeleppel oldottam meg. bár gondolom a kereskedelmi forgalomban kapható kompresszorok is rendelkeznek ilyennel.
6/10 SoulEater7797 válasza:
Nem tudom, most miért emelted ki, de én is inkább szétszedném teljesen, majd ronggyal/ecsettel áttörölgetném.
7/10 anonim válasza:
Nem minden alkatrészt lehet szétszedni. Ha a tápot szétszeded ugott a garancia, ha a VGA-t szétszeded ugrott a garancia. Igaz én nem csak a saját gépemhez használok kompresszort hanem más gépéhez is és sokkal kisebb így rá az esély hogy bármilyen hardver megsérül akár egy antistatikus kisülés által vagy akár azért mert a grafikus kártyáról leszereled a hűtőt. Ha van otthon kerti barkácskompresszora miért ne használhatná azt? sokkal praktikusabb mint a rongy és az ecset.
9/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Általában fúvásos tisztitáskor sokszor valami "módosul" igy nem ugy müködik mint kéne vagy el se indul, érdemeseb megelözni a porosodast
10/10 anonim válasza:
Azóta sincs még kitakarítva? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!