Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógépen teljes halál...

Dr. Watson kérdése:

A számítógépen teljes halál van. Ötlet?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm nálunk volt, és a feladatkezelőből kiütött valamit (az alap-feladatkezelőből) és azóta nem tudok a géppel csinálni semmit.Se Mozilla, se Chrome, semmi.Egy program se fut.Pl. a pdf-fájlokat nem ismeri fel, stb.A helyreállításon is gondolkoztam, de hál' istennek egy wer.dll is hiányzik, ami miatt nem tudom végrehajtani a visszaállítást.Érdemes foglalkoznom ezzel vagy passzoljam át szervizbe?

2014. jún. 24. 12:36
 1/5 |Orfeusz| ***** válasza:
Egy újratelepítés biztosan megoldja. Ha fontos dolgok is vannak rajta akkor vidd el szervízbe / hozzáértő ismerőshöz.
2014. jún. 24. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Rendszerfájlt törölhetett, ezért is kell a gépet saját fiókról használni. Újra kellene telepíteni.
2014. jún. 24. 12:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Remek...hát eléggé fontos dolgok vannak fenn.Egy külső HDD-re teszek minden cuccot, és a belső HDD-re felteszem a Windows7-et, innen hogyan tovább?Windows Loader Extremeeditionnel meg lehet csinálni az újrarakást?
2014. jún. 24. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szervízben kiveszik a vinyót, aztán adatkábellel átmentenek mindent egy másik gépre. Vinyó vissza, indulhat az újratelepítés. Az adatokat is visszateszik. Többé ne engedj senkit rendszergazdai jogosultsággal belépni. Hozz létre korlátozott saját, illetve vendég fiókokat. Ezekkel nem lehet ekkora kárt okozni.
2014. jún. 24. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és ha nincs frissités vagy más dolgod, ne is lépj be rendszergazdaként, én is saját fiókról vagyok itt.
2014. jún. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!