Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha én eddig windowsos számítóg...

Ha én eddig windowsos számítógépen játszottam, nagy primitív visszalépés lenne, ha egy androidos telefont kezdenék el használni mint kézi konzolt?

Figyelt kérdés
Ha van valaki ilyen helzetben, van ilyen tapasztalat, annak a véleményét is szívesen fogadom.
2014. jún. 20. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ízléstől függ, Angry Birds van mindkettőre, Skyrim nem annyira.
2014. jún. 20. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
te ugye most viccelsz? koszonoviszonyban nincs a ket rendszer egymassal, sem kezelesben, sem az elerheto szoftverek tekinteteben.
2014. jún. 20. 18:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Bocs a késő választ, de azért csak reagálok.

Első, ez az hogy nem tudom hogy nekem elég jó lenne-e, azért kérdeztem.

Második, nem viccelek, hanem komolyan nem értek ezekhez a rendszerekhez, fogalmam nincs róla, de ha te azt mondod hogy köszönőviszonyban sincsenek, akkor az elég nyomós érvnek hangzik számomra.

Köszönöm a válaszokat és még válaszolhat bárki, aki úgy gondolja, hogy segíthet.

2014. jún. 23. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!