Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Steames játékot lehet játszani...

Steames játékot lehet játszani ketten ha csak egy játék van?

Figyelt kérdés

Kifejtem mert lehet nem érthető, szarul fogalmaztam meg, mindegy.

Megvan a cod 8 eredetibe, be vagyok regisztrálva minden okés. Vannak ilyen küldetés részek amit lehet ketten játszani online. Ennek futtatásához nem kell cd. Steamre ha regisztrálunk megint, és a másik gépre feltelepítjük akkor tudunk majd együtt játszani?

Előre köszönöm a válaszokat.

2014. jún. 25. 18:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem.

Hiába regisztráltok még egy accountot steamre, az új felhasználó nem fog rendelkezni a játékkal akkor sem, ha az egyébként fent van a gépen.

Csak azon a gépen tudtok online játszani, amelyiken az első számú felhasználóval léptek be, amelyiknek megvan a CoD 8. Mivel két gépről nem léphettek be egy időben ugyanabba a felhasználóba, ezért lehetetlen megoldani.

2014. jún. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!