Milyen laptopot vegyek ha, játszani is szeretnék vele?
A felső ár az a 150.000 Ft
Már néztem párat de nem annyira vágom ezeket a proci dolgokat. Szóval idelinkelem amit néztem.
Ez lenne az szerintem egész jó lenne, de szakértő véleményét is kikérném vagy olyanét aki egy kicsit jártasabb ebben témában.
Nem 0-24-ben szeretnék vele játszani csak napi max 1-2óra.
Az asztali gépemet meg nem vihetem magammal mindig pestre
Op. rendszert olyat teszel rá, amilyet szeretnél és működik...
Op. rendszer nélkül mire használnád? :)
Nincs semmi gond ezzel az ASus-x550dp-vel. Én egyébként haragszom erre a sorozatra, (főleg ha 200k fölötti árcédulát látok rajta), mert elegáns kinézetével megtéveszti a hozzá nem értőket.
Az AMD egyik legjobb processzorával az i3-as szintjét biztosan hozza, i5-öst meg nem kapsz ennyi pénzért. A videokártya sem belépőszintű, kis jóindulattal középkategóriásnak mondható - laptop szinten. Ez a gép kiegyensúlyozott és 150k-ért teljesen helyén van.
Persze azért ez a gép nem "igazi gamer" gép, ne tévesszenek meg a reklámok, ennyiért nem lehet igazi játékgépet venni, de alacsony felbontásban minden játékot tudsz majd vele játszani. Pár 2013-as, igazán "gépzabáló" játéknál (Compani of Heroes2, Metro, Crysis 3 ) írtam ki alacsonyabb (15-23 fps) értéket.
A Toshiba processzora erősebb, de a videója belépőszintű. Csodák nincsenek!
Remélem, hasznos volta válaszom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!