Segtség! Nem tudom milyen laptopot kellene választanom? Amim tudok játszani (sims 3) de úgy, hogy ne szaggasson?
Figyelt kérdés
NEM AKAROK ASZTALIT. NE IS MONDJÁTOK. Ha lehet még akkor windows 7-el és maximum 160e ft-ig. Nem nagyon értek a videókártyákhoz.2013. jún. 28. 23:20
1/5 anonim válasza:
Sims3-mal kb akármelyik laptopon tudsz játszani szerintem 100-160 000 között :D
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Én most kb. 2-3 hete kaptam egy Toshiba Satellite C850-1ch-t. Igaz a processzor nem felel meg, ami miatt féltem is, de amíg nem szemeteled tele mindennel, addig szépen megy :)
4/5 A kérdező kommentje:
A középsőt a másodikat lehet boltban kapni? Mert olyat szeretnék amin lehetne cserélni a videókártyát. De nem fog szaggatni rajta?
2013. jún. 29. 15:58
5/5 Light87 válasza:
Laptopban nem tudsz videókártyát cserélni. Egyébként légy nyugodt, röhögve el fog futni rajta a Sims 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!