Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki rakna össze nekem egy...

Valaki rakna össze nekem egy gamer PC konfigot?

Figyelt kérdés

Alap elképzeléseim: -4GB Ram

-2GB videó kártya

-Processzor 3,2GHz

Ár:100.000Ft alatt minél olcsóbb annál jobb! :)

Egér,Billentyűzet+Egyéb dolgok nem kellenek csak a gép+Gépház!Remélem nem írkáltam hülyeségeket előre is köszönöm!

2014. jún. 25. 18:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Addig megvan hogy ott a link de mindenből van egy csomó féle!

Merevlemezből van: -WD10EFRX

-WD10EURX Ebből meik?

-WD10EZRX

videókártya: -11222-05-20G

-11229-01-20G Ebből meik?

-11229-00-20G

2014. jún. 26. 10:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Merevlemez: WD10EZRX

Vga: 11222-05-20G

2014. jún. 26. 10:30
 13/18 A kérdező kommentje:
köszi
2014. jún. 26. 11:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Sztem nem ez a legmegfelelőbb válasz, lehet, hogy már elkéstem, de nem egy konfigot akarok most mondani, csak ajánlom a www.Skynet-Computer.hu/newpc.html oldalt. Itt kattints a Power Core pc linkre. Tudom, hogy mellette van a gamer pc, de a Power Core pc nem csak újabb játékok futtatására, hanem pl. power point -os pötyögésre is jó. Ezen kívül nagyon gyors. Ajánlom!
2014. jún. 26. 14:06
 15/18 Vida Sándor ***** válasza:

A wot egyenlőre nem támogatja a többmagos processzort. A wotot használtam nemrég még: Asrock n68pv-gs, Athlon II x2 240 proci, 2 gb memória ddr2, ati video 5450 512 mb, és ment, és nem teljesen minimumon. Nem feltétlenül kell verébre ágyúval lőni.

Persze, ha a wot egyszercsak támogatni fogja a többmagos procit, amit terveznek, nagy ugrás mondjuk egy 4 magos.

Az APU-s megoldás az eszedbe ne jusson, több embernél bebizonyosodott, hogy gyenge.

2014. jún. 26. 16:31
 16/18 A kérdező kommentje:

Imimate Köszi a választ ott is néztem csak mondták hogy "ELŐRE ÖSSZERAKOTT GÉPET SZIGORÚAN TILOS VENNI!".

Köszi mindenkinek a válaszokat! :)

2014. jún. 26. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Na akkor melyik kerül vételre?

Személyesen én power core pc -nél maradok sztem az a megfelelő! Egyébként ha lemezes játékot akarsz futtatni akkor minden jó csak notbook nem! Az előző válaszolóhoz én is csatlakozok mert a watch dogs tényleg felejtős.

De a world of tanks -hoz nem kell olyan mélyen a zsebünkbe nyúlni. Az (az az a world of tanks) viszont még az én ezer éves XP is fut. Tapasztalatból mondom mert nekem is százéves XP van!

2014. jún. 26. 19:19
 18/18 anonim ***** válasza:

#17 A tápot egyikben sem jelzik. Tehát vásárlás után, ha jót akarsz magadnak cseréled egy márkásabbra... (bár ezzel lehet gond, hiszen valószínűleg a gépre lesz a garancia és nem az alkatrészekre, tehát a ház megbontása után ugrik a garancia). Bármelyik oldalról nézzük a dolgot szívás lesz csak belőle...

(azt meg nem is említem, hogy a megcsillagozott 3 év garanciának a részletes leírását nem találom az oldalon, bár lehet én vagyok a figyelmetlen)

2014. jún. 26. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!