Valaki rakna össze nekem egy gamer PC konfigot?
Alap elképzeléseim: -4GB Ram
-2GB videó kártya
-Processzor 3,2GHz
Ár:100.000Ft alatt minél olcsóbb annál jobb! :)
Egér,Billentyűzet+Egyéb dolgok nem kellenek csak a gép+Gépház!Remélem nem írkáltam hülyeségeket előre is köszönöm!
Addig megvan hogy ott a link de mindenből van egy csomó féle!
Merevlemezből van: -WD10EFRX
-WD10EURX Ebből meik?
-WD10EZRX
videókártya: -11222-05-20G
-11229-01-20G Ebből meik?
-11229-00-20G
Merevlemez: WD10EZRX
Vga: 11222-05-20G
A wot egyenlőre nem támogatja a többmagos processzort. A wotot használtam nemrég még: Asrock n68pv-gs, Athlon II x2 240 proci, 2 gb memória ddr2, ati video 5450 512 mb, és ment, és nem teljesen minimumon. Nem feltétlenül kell verébre ágyúval lőni.
Persze, ha a wot egyszercsak támogatni fogja a többmagos procit, amit terveznek, nagy ugrás mondjuk egy 4 magos.
Az APU-s megoldás az eszedbe ne jusson, több embernél bebizonyosodott, hogy gyenge.
Imimate Köszi a választ ott is néztem csak mondták hogy "ELŐRE ÖSSZERAKOTT GÉPET SZIGORÚAN TILOS VENNI!".
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
Na akkor melyik kerül vételre?
Személyesen én power core pc -nél maradok sztem az a megfelelő! Egyébként ha lemezes játékot akarsz futtatni akkor minden jó csak notbook nem! Az előző válaszolóhoz én is csatlakozok mert a watch dogs tényleg felejtős.
De a world of tanks -hoz nem kell olyan mélyen a zsebünkbe nyúlni. Az (az az a world of tanks) viszont még az én ezer éves XP is fut. Tapasztalatból mondom mert nekem is százéves XP van!
#17 A tápot egyikben sem jelzik. Tehát vásárlás után, ha jót akarsz magadnak cseréled egy márkásabbra... (bár ezzel lehet gond, hiszen valószínűleg a gépre lesz a garancia és nem az alkatrészekre, tehát a ház megbontása után ugrik a garancia). Bármelyik oldalról nézzük a dolgot szívás lesz csak belőle...
(azt meg nem is említem, hogy a megcsillagozott 3 év garanciának a részletes leírását nem találom az oldalon, bár lehet én vagyok a figyelmetlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!